Geplande vrije dagen

Lieve allemaal!

De scholen zijn weer volledig open, de kinderen mogen weer allemaal samen naar school. Alles wordt weer iets normaler. Ik hoor van veel kinderen, ouders en ook leerkrachten dat de Corona tijd ergens ook positief is geweest, het heeft tot inzichten geleidt die hopelijk een beetje vastgehouden kunnen worden.

Bij mij heeft de Corona tijd, het thuis zijn bij mijn zoontje, ook tot inzichten geleid. Ik heb er ontzettend veel over nagedacht: wat ga ik hiermee doen? Vorige week heb ik de knoop doorgehakt: ik stop met Kanjers in Beeld.

Of het een definitieve stop is, of een stop voor enkele jaren, dat weet ik nog niet. Ik weet in ieder geval wel dat ik dit schooljaar afrond en dan de deur sluit.

Ik vind dit een enorm spannende beslissing. Ik heb immers echt iets opgebouwd met mijn praktijk in al die jaren. Ik doe het graag, de kinderen komen graag, zij en hun ouders kunnen weer blijer vooruit, het geeft me ook echt wel energie. Ik heb zelfs een half jaar geleden mijn website geheel vernieuwd en nog een cursus gevolgd. En toch… toch weet ik dat het op dit moment in mijn leven goed is om meer thuis te zijn. Deze keuze voelt heel goed.

Kinderen die al bij mij komen, zijn natuurlijk nog van harte welkom de komende weken. Waar ik nog kan helpen, help ik graag! Na dit schooljaar sta ik open voor deze kinderen als zij nog eens hun hart willen luchten ergens over, misschien wandelend, misschien spelend. Even hun ei kwijt raken bij mij mag altijd. Ik plan dan echter geen sessies meer waarbij ik echt eea voorbereid en zo de kinderen iets leer over zichzelf. Nieuwe aanmeldingen verwijs ik allemaal door naar kennissen / collega’s.

Het voelt wel heel dubbel om dit nu te communiceren, zo definitief. Maar het is goed. En ik ben echt iemand die uitleeft: doe wat goed voelt voor je.

Lieve groet,

Denise