Voor degenen die mij nog niet kennen

Ik ben Denise Meeuwissen, een 36-jarige rustige, creatieve en vrolijke levensgenieter. Ik woon samen met mijn vriend Rick, onze zoon Jur en onze vriendelijke viervoeter Diesel.

Via diverse studies ben ik opgeleid tot orthopedagoog … kanjertrainer … faalangstcoach … mindsetcoach … en vooral coach voor kinderen met sterke gevoeligheden en intensiteiten.

Deze studies omschrijven heel goed wie ik ben: ik heb immers al heel wat uitdagingen rondom faalangst, vaste mindset en gevoeligheid op mijn pad gehad. En nog steeds word ik nu en dan hierdoor uitgedaagd. Dat is oké! Want hoe meer ik erover heb geleerd, hoe beter ik mezelf heb leren kennen. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is om blij te zijn met mezelf, in mijn kracht te staan en om juist dát te doen wat me energie geeft en gelukkig maakt. Mijn hart ligt bij kinderen. En met name bij die kinderen die net even iets extra's nodig hebben. Precies daarom ben ik Kanjers in Beeld gestart, mijn praktijk aan huis.

De uitdagingen die de kinderen die bij mij in mijn praktijk komen hebben, herinneren mij aan mijn jonge ik. En aan mijn eigen struggles als kind zijnde. Maar juist die herkenning maakt dat ik begrijp wat er in hen om gaat. Inmiddels heb ik geleerd om beter om te gaan met mijn gevoeligheden / stressmomentjes / perfectionisme. Dit vergt wat meer aandacht van me dan voor veel andere mensen, maar dat is oké, ik kan het.

Dit wil ik ook voor de kinderen die bij mij komen. Ik help hen, soms samen met mijn hulphond Diesel, om hun eigen ik beter te begrijpen, om met hun uitdagingen om te gaan en om weer blij te zijn met zichzelf. Dat gun ik elk kind.

"No matter what, create your own sunshine."

  • "Denise heeft het leukste werk van de hele wereld!"

    C., 6 jaar
  • "Zodra ik voelde dat wij een klik hadden, wist ik dat ook mijn dochter met jou een klik zou hebben."

    M., mama van E., 7 jaar